تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
چهارشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
42 نفر
طرز تهیه کرپ گوشت و قارچ خوشمزه سریع و آسان
کرپ یک نان بسیار نازک و خوشمزه فرانسوی است که بعد از درست شدن با مواد مختلف پیچانده و سرو می شود. در بخش آموزش آشپزی طرز تهیه کرپ گوشت و قارچ را با هم می بینیم.
دستور پخت کرپ گوشت و قارچ
کلمه کرپ به فرانسوی به معنی پیچاندن می باشد. کرپ نوعی پن کیک نازک هست که معمولا پیچانده شده و از مواد مختلفی پر میشه. در ادامه طرز تهیه کرپ گوشت و قارچ را می بینید.
مواد لازم برای کرپ
تخم مرغ ۳ عدد
شیر نصف پیمانه
آرد ۵ قاشق غذاخوری
نمک و کمی فلفل سیاه و زردچوبه مقداری
مواد لازم سس گوشت و قارچ
گوشت چرخ کرده
پیاز سرخ شده
قارچ
فلفل دلمه ای
رب گوجه فرنگی
پنیر پیتزا
نمک و فلفل و آویشن
طرز تهیه کرپ گوشت و قارچ
ابتدا سس گوشتی را تهیه می کنیم، بدین صورت که پیاز و گوشت چرخ کرده را کمی تفت می دهیم. بعد هم قارچ و فلفل دلمه و ادویه ها و رب را اضافه کرده و بعد پخت کنار می گذاریم.
برای کرپ، تخم مرغها را شکسته و با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم.
نکته : از همزن برقی استفاده نکنید چون کرپ حباب دار میشود.
سپس آرد و شیر و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و خوب مواد را مخلوط کرده تا مایع یکدست و بدون گلوله باشد.
باید مانند غلظت ماست باشد اگر مایع بیش از حد شل بود کمی آرد اضافه کنید و اگر سفت بود کمی شیر اضافه کنید.
کف تابه کوچکی را کمی چرب کنید و بگذارید خوب داغ شود. از مایه به وسیله ی یک ملاقه کوچک درون تابه ریخته و تابه را بردارید و بچرخانید تا مواد تمام تابه را دربرگیرد.
هر زمان طلایی شد پشت و رو می کنیم تا طرف دیگر هم بپزد و طلایی شود.
سپس از مواد گوشتی روی کرپ گذاشته و کمی پنیر پیتزا روی مواد ریخته و شروع به رول کردن می کنیم.
کرپ گوشت و قارچ را چند دقیقه ای درون ماکروفر یا فر فرار دهید تا پنیرها آب شود و سپس سرو نمایید.
نوش جان
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟