تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
66 نفر
طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای
کشک و بادمجان از غذاهای مقوی و خوشمزه و پرطرفداره . در مطلب امروز طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای را براتون آماده کردیم که برای سفره افطار هم مناسبه.
مواد لازم برای کشک و بادمجان لقمه ای
آرد سفید | ۳ لیوان |
شیر خشک | ۳ قاشق غذاخوری |
خمیر مایه | ۱ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
شکر | ۱/۵ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ۳-۴ قاشق غذاخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
آب | به میزان لازم (حدود ۱ و ۱/۴ لیوان ) |
آماده سازی: | ۱۵ دقیقه |
زمان پخت: | ۱۲۰ دقیقه |
مجموع زمان پخت: | ۱۳۵ دقیقه |
طرز تهیه کشک و بادمجان لقمه ای
خمیرمایه و شکر رو با۱/۴ لیوان آب مخلوط کرده، ده دقیقه در جای گرم و تاریک میذاریم تا خمیر مایه پف کنه.
مواد خشک رو با خمیرمایه و روغن مخلوط می کنیم یه لیوان آب رو کم کم اضافه می کنیم، ده دقیقه ورز می دهیم تا به دست نچسبد.
روی خمیر رو با روغن چرب می کنیم و یه پلاستیک فریزر رو باز کرده و روی آن
می کشیم و روی پلاستیک هم یه دستمال میندازیم، سپس یک تا دو ساعت در جای
گرم قرار می دهیم تا خمیر دو برابر شود.
حالا خمیر رو با وردنه صاف کرده با قالب گل پنج پر به ابعاد تقریبی۱۴ سانتی متر قالب می زنیم.
گلها رو داخل قالب مافین که از قبل چرب کرده ایم میندازیم طوری که گلبرگهای گل رو به بالا بماند و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه می پزیم.
دقت
کنید که کمی تغییر رنگ بدهد اما حواستان باشد که به علت کوچکی و نازکی زود
می سوزد،ئداخل کاسه ها چون غذا سرو می شود مهم نیست که کمی سفید باشد.
بعد از سرد شدن در نان های کاسه شکل کشک و بادمجان تان را سرو و با کشک ،نعناع داغ،ئسیرداغ و یه برگ جعفری تزیین کنید.
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟