تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
63 نفر
طرز تهیه کنسرو لوبیا چیتی خانگی
لوبیا را می توان در سالادها، سوپ ها یا پیش غذاها استفاده کرد. کنسرو لوبیا به زمان پخت کمتری نیاز داشته و همان مزایای لوبیای معمولی را داراست، با این تفاوت که کنسرو لوبیا سدیم بیشتری دارد.
مواد لازم برای تهیه کنسرو لوبیا خانگی
لوبیا چیتی ( لوبیا قرمز ) | ۴ لیوان |
پیاز | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۱ عدد |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
آبلیمو | به مقدار لازم |
آماده سازی: | ۳۰ دقیقه |
زمان پخت: | ۱۲۰ دقیقه |
مجموع زمان پخت: | ۱۵۰ دقیقه |
طرز تهیه کنسرو لوبیا خانگی:
لوبیا چیتی ها را از چند ساعت قبل در مقداری آب خیس دهید و در این مدت چند بار آب ان را تعویض نمائید.
پیازها
را بصورت خلالی ریز کنید و درون روغن تفت دهید تا طلایی شود ، نصف پیازداغ
ها را کنار بگذارید و نصف دیگر پیاز داغ ها را به همراه گوجه فرنگی هایی
که ریز خرد کرده اید تفت دهید تا آب گوجه فرنگی ها تمام شود.
لوبیاها را آبکشی کنید و به همراه رب گوجه فرنگی به مخلوط پیاز داغ و گوجه
سرخ شده اضافه کنید ؛ چند دقیقه تمام مواد را باهم خوب مخلوط کنید سپس ۵
لیوان آب روی انها بریزید و به مدت ۲ – ۳ ساعت اجازه دهید خوراک لوبیا با
حرارت متوسط و با در بسته بپزد و جا بیفتد.
سیب زمینی را ریز خرد کنید و درون روغن سرخ کنید ، پس از ۲ ساعت که از پخت لوبیاها گذشت سیب زمینی های سرخ شده ، نصف دیگر پیازداغ ها و نمک و فلفل را به خوراک لوبیا اضافه کنید و با حرارت ملایم ۱ ساعت دیگر بگذارید بپزد تا خوراک خوب جا بیفتد سپس به همراه نان و آبلیمو سرو نمائید.
نکته مهم در تهیه کنسرو لوبیا خانگی:
در صورتی که میخواهید خوراک شما غلظت بیشتری داشته باشد میتوانید ۱ قاشق غذاخوری آرد را در مقداری آب حل کنید و در مرحله دوم پخت اضافه نمائید ، بسته به نوع لوبیا مدت زمان پخت میتوانید کمتر یا بیشتر شود.
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟