تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
183 نفر
مواد لازم برای تهیه کوفته قلقلی مرغ
| گوشت مرغ | ۴۰۰ گرم |
| پیاز متوسط | ۲ عدد |
| رب گوجه فرنگی | ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری |
| آب | ۲ لیوان |
| نمک | یک قاشق مرباخوری |
| فلفل سیاه | نصف قاشق مرباخوری |
| زردچوبه | نصف قاشق مرباخوری |
| پودر سیر | نصف قاشق مرباخوری |
| پودر پاپریکا | نصف قاشق مرباخوری |
| آماده سازی: | ۱۵ دقیقه |
| زمان پخت: | ۴۵ دقیقه |
| مجموع زمان پخت: | ۶۰ دقیقه |
طرز تهیه کوفته قلقلی مرغ
سینه مرغ را با یک عدد پیاز متوسط چرخ کنید.
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا را اضافه کنید.
خوب ورز داده و به اندازه گردو قلقلی کنید.
نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
در ماهیتابه با مقدار کمی روغن سرخ کنید.
کوفته ها را خارج کرده و در همان ظرف، پیاز دیگر را نگینی خرد و سرخ کنید.
رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید.
آب را روی مواد بریزید و اجازه دهید حدود ۱۵ دقیقه با درب بسته بپزد.
سپس کوفته ها را به مواد اضافه کرده و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم پخت دهید.
وقتی کوفته قلقلی خوب جا افتاد در ظرف مناسب با سیب زمینی سرخ شده تزیین و سرو نمایید.
فیلم طرز تهیه کوفته قلقلی با مرغ
فوت و فن تهیه کوفته قلقلی مجلسی با مرغ چرخ کرده
در صورت تمایل می توانید یک عدد سیب زمینی رنده شده و آب گرفته را هم به مواد کوفته اضافه کنید.
برای وا نرفتن کوفته ها می توانید آنها را در آرد بغلطانید.
در صورت تمایل می توانید ادویه هایی مانند دارچین به کوفته قلقلی مرغ اضافه کنید.
می توانید از پوره گوجه فرنگی همراه رب استفاده کنید.
در اواخر پخت کوفته می توانید زعفران دم کرده و کمی آبلیمو یا آبغوره با آب نارنج اضافه کنید.
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟