تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
3 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
171 نفر
طرز تهیه کوکوی اسفناج خوشمزه و مجلسی
کوکوی اسفناج یک غذای خیل خوشمزه و خوشرنگ و البته مقویه که برای هر وعده غذایی بخصوص شام بسیار مناسبه. این کوکوی لذیذ را حتما امتحان کنید.
مواد لازم
اسفناج ساتوری شده ۴ قاشق غذاخوری
سیب زمینی بزرک ۴ عدد
پیاز بزرک ١ عدد
سیر ٣ حبه بزرک
زردچوبه
پودر تخم گشنیز
نمک
فلفل سیاه
پودر زنجبیل
زعفران ( در صورت تمایل )
تخم مرغ ٢ عدد کوچیک
دستور پخت کوکوی اسفناج
ابتدا سیب زمینی خام و پیاز را رنده ریز کنید. تو صافی بگذارید و با فشار دست آبشو کاملا بگیرید.
بعد اسفتاج و سیر و تخم مرغ و ادویه ها اضافه و کاملا مخلوط بشن.
مواد کتلت اسفناج شله اما خیلی راحت کف دست فرم میگیره.
کوکوها را آرام در روغن داغ بگذارید. یکطرفش که سرخ شد برش گردونید تا طرف دیگش هم سرخ بشه.
نکات
۱- در این غذا گوشت چرخ کرده هم میتونید بزنید اما رنگش تیره میشه من نزدم.
۲- زعفرون هم می تونید اضافه کنید.
۳- به هیج عنوان برای سفت شدن مواد، آرد نزنید.
۴- ادویه های این کوکو خیلی مهمه چون بو و عطرش محشرش بخاطر ادویه هاست.
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟