تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
38 نفر
طرز تهیه کوکوی باقلا و نخود سبز غذای رژیمی مناسب گیاه خواران
کوکوی باقلا و نخود سبز یک غذای بسیار خوشمزس. بهتون توصیه می کنم الان که بهاره و فصل باقالی و نخود فرنگی تازه به وفور تو بازار وجود داره حتما این کوکوی لذیذ را درست کنید.
مواد لازم برای تهیه کوکوی باقلا و نخود سبز
باقلای تازه و سبز پوست کنده مازندرانی | ۳۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
نخود فرنگی سبز تازه | ۲۰۰ گرم |
تره پاک شده | ۱۵۰ گرم |
شوید پاک شده | ۷۵ گرم |
جعفری پاک شده | ۷۵ گرم |
سیر | ۲ یا ۳ حبه |
نمک ، فلفل و زردچوبه | به میزان دلخواه |
روغن | به میزان لازم |
سبوس گندم | ۲ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
آماده سازی: | ۳۰ دقیقه |
زمان پخت: | ۳۰ دقیقه |
مجموع زمان پخت: | ۶۰ دقیقه |
دستور پخت کوکوی باقلا و نخود سبز
پوست باقلا و نخود سبزها را بکندی. سبزی ها را بشویید و بگذارید آبشان خوب برود.
باقلا، نخود، سبزی ها و سیر را داخل چرخ گوشت یا مولینکس بریزید تا بافتش نرم شود.
سپس نمک، فلفل، زردچوبه، سبوس گندم، بکینگ پودر و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
در ماهیتابه ای مناسب، روغن را داغ کرده و مواد کوکو را داخل آن می ریزیم.
در تابه را گذاشته و اجازه می دهیم کوکو حدود ۲۰ دقیقه با حرارت کم بپزد.
یک طرفش که سرخ شد و رنگ گرفت، برمی گردانیم تا طرف دیگرش هم پخته شود.
کوکو باقلا و نخود سبز را می توانید قاشقی یا در قالب کوکو هم درست کنید.
نکات
می تونید کوکو را فقط با باقلا یا فقط با نخود سبز درست کنید.
می تونید از هر سه سبزی استفاده کنید یا هر دوم را دوست دارید حذف کنید.
اگر محدودیتی در خوردن کره ندارید می تونید روی کوکوها چند تکه کره بگذارید تا خوشمزه تر بشه.
برای رژیمی تر شدن کوکو می تونید اون را در فر درست کنید و با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ تا ۳۰دقیقه بپزید.
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟