تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
55 نفر
کوکو ذرت یکی از انواع کوکو بسیار خوشمزه است که می توانید در هر وعده غذایی با نان یا بدون نان میل نمایید. تهیه آن راحت و سریع یوده و در ضمن برای پیک نیک و میان وعده بچه ها هم گزینه مناسبی است.
دستور پخت کوکو ذرت
با این مقدار مواد حدود ۲۰ عدد کوکو خواهید داشت.
مواد لازم برای تهیه کوکو ذرت
ذرت کنسرو شده | ۲ پیمانه |
آرد | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | نصف پیمانه |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
پنبر پیتزا (موزرلا) | ۱ پیمانه |
نمک | یک قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
آماده سازی: | ۱۰ دقیقه |
زمان پخت: | ۲۰ دقیقه |
مجموع زمان پخت: | ۳۰ دقیقه |
طرز تهیه
همه مواد را در طرفی گود به خوبی مخلوط کنید.
درون تابه ای کمی روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
با قاشق مواد کوکو را داخل تابه بریزید و روی ان را صاف کنید.
با حرارت ملایم سرخ کنید.
وقتی یک طرف کوکو برشته شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم برشته شود.
سپس در بشقابی که کف آن دستمال کاغذی آشپزی پهن کرده اید قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
کوکو ذرت را می توانید با گوجه، خیار شور، کاهو، سبزی خوردن و سالاد سرو نمایید.
کوکوی دانه ذرت بسیار خوش طعم است.
اگر با روغنی سالم تهیه شود بهترین و سالم ترین غذا برای تمامی وعده ها است.
فیلم طرز پخت کوکو ذرت
کوکوی ذرت با هویج و پیازچه
مواد لازم
طرز تهیه
ذرت پخته شده، هویج، پیازچه و مقداری پنیر پیتزا را مخلوط کنید.
سپس بعد تخم مرغ، بقیه پنیر پیتزا، ادویهها و شیر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا شیر به خورد مواد برود.
در پایان آرد را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی به سبک خیابانی [ اسکوئیتز ]
ذرت مکزیکی خیابانی از خوردنیهای بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکهها …
درون تابه ای کمی روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
از مواد کوکو قاشق قاشق داخل تابه بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید.
فیلم طرز تهیه کوکوی ذرت با هویح و پیازچه
طرز تهیه کوکو ذرت با قارچ
مواد لازم
فیلم پخت کوکوی ذرت با قارچ
دستور پخت کوکو ذرت با کالباس
مواد لازم
طرز تهیه کوکو ذرت با کالباس
ابتدا قارچ های خرد شده را بدون روغن تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
فلفل دلمه را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس حرارت را خاموش کرده و بگذارید خنک شود.
در یک کاسه تخممرغها، نمک، ادویهها و ماست را خوب با هم زن یا چنگال بزنید تا کمی کف کند.
سپس بقیه مواد را اضافه کنید. در پایان هم آرد را افزوده و مخلوط کنید.
از مواد با قاشق در تابه ای که درونش روغن ریخته و داغ شده بریزید.
کمی که خودش را گرفت و طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر کوکو ذرت هم طلایی شود.
کوکوهای سرخ شده را روی دستمال مخصوص بذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
تزیین کوکو با دانه ذرت، فلفل سبز و سس گوجه فرنگی
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟