تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
21 نفر
کوکو سیب زمینی مکزیکی غذایی خوشمزه، تنده و خیلی خوش عطر و بو هست. در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی با طرز تهیه کوکو سیب زمینی رستورانی با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی (برای ۴ نفر)
آرد | به میزان لازم |
گشنیز ساطوری | ۲-۳ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
فلفل سبز تند ساطوری | ۱ عدد |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
سیب زمینی | ۶۰۰ گرم |
روغن | ۴ قاشق غذا خوری |
آماده سازی: | ۳۰ دقیقه |
زمان پخت: | ۳۰ دقیقه |
مجموع زمان پخت: | ۳۰ دقیقه |
طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی
جهت
تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده سپس در یک
قابلمه متوسط ریخته و با آب سرد روی آن را بپوشانید. ۳۰ دقیقه روی شعله
متوسط سیبزمینی را بپزید تا نرم شود، سپس آبکش کرده و با گوشت کوب آن را
له کنید.
پس از این که سیب زمینی سرد شد، آن را در یک کاسه بریزید. تخم مرغ،
فلفل ساطوری و گشنیز را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. نمک و فلفل
کوکو را اندازه کنید.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی رستورانی با پیاز و جعفری
کوکوی سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمیه که پخت آن آسان، ساده و …
دستان
خود را به آرد آغشته کرده و مایه کوکو را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر
کدام را به شکل توپ درآورده و سپس آن را کمی فشار دهید تا به ضخامت ۲
سانتیمتر تخت شود.
روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کنید در هر نوبت ۳ یا ۴ کوکو
را پس از داغ شدن روغن به تابه اضافه کرده و ۲طرف آن را ۴ دقیقه سرخ کنید،
سپس با نان و سالسا سرو کنید.
نکات آشپزی
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟