تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۸
بازدید
50 نفر
مواد لازم تهیه کیک اسفنجی ساده :
آرد گندم ۳۰۰ گرم ، شکر ۲۰۰ گرم ، تخم مرغ ۳ عدد ، شیر یک لیوان ، روغن مایع نصف لیوان ، پکینگ پودر یک قاشق چای خوری ، وانیل نصف قاشق چای خوری ، نکته: شما این کیک میتونید با هر طعمی که دوست دارید بپزید.یعنی به جای وانیل میتونید. از اسانس های خوراکی مجاز ، و یا آب میوه های طبیعی استفاده کنید.طرز تهیه کیک اسفنجی ساده:
ابتدا تخم مرغ ها را سفیده و زرده را از هم جدا کنید. سپس ، شکر ، شیر ، روغن مایع ، و زرده را با هم مخلوط کنید و با میکسر به خوبی مخلوط کنید .جوری که شکر کاملا در مواد حل شود. سفیده تخم مرغ را درون یک ظرف تمیز و متوسط ریخته و خوب با میکسر مخلوط کنید به جوری که سفیده کاملا پف کرده و بالا بیاید. پکینگ پودر و وانیل را با آرد مخلوط کنید و یک بار الک کنید.سپس آرد را با زرده که قبلاً آماده شده آرام آرام مخلوط کنید .در آخر سفیده تخم مرغ را با مخلوط زرده و آرد مخلوط کنید و کمی آرام هم بزنید تا سفیده مخلوط مواد شود. توجه داشته باشید که سفیده را نباید خیلی زیاد مخلوط کرد همین که مقداری در مواد کیک مخلوط شد کافی می باشد. مایع کیک آماده شده ، یک قالب کیک گرد به قطر۲۰ سانتیمتر و ارتفاع ۵ سانتیمتر را با روغن جامد یا کره کاملا چرب کنید.و سپس مواد کیک را درون آن بریزید. فر را در دمای ۱۸۰ یا ۱۷۵ درجه گذاشته و کیک اسفنجی را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه درون فر بگذارید . توجه داشته باشید که در طول مدت پخت به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید .و در آخر وقتی از فر خارج کردید بگذارید تا کیک درون قالب سرد شود تا به راحتی از قالب جدا شود.نوش جانارائه شده توسط : سعید عتیقه چیان
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟