تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
29 نفر
رول مرغ شکم پر یک غذای فوق خوشمزه هست که پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید و از مزه بی نظیرش لذت ببرید. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه رول مرغ شکم پر با ما باشید.
طرز تهیه رول مرغ شکم پر
مواد لازم جهت تهیه رول مرغ شکم پر
مرغ | به مقدار مورد نیاز |
سس مایونز | به مقدار مورد نیاز |
گوشت چرخ کرده | به مقدار مورد نیاز |
پیاز | به مقدار مورد نیاز |
نمک | به مقدار مورد نیاز |
فلفل | به مقدار مورد نیاز |
زردچوبه | به مقدار مورد نیاز |
آرد | به مقدار مورد نیاز |
آرد سوخاری | به مقدار مورد نیاز |
پنیر ورقه ای گودا | به مقدار مورد نیاز |
اسفناج | به مقدار مورد نیاز |
پنیر پیتزا | به مقدار مورد نیاز |
تخم مرغ | به مقدار مورد نیاز |
فلفل سیاه | به مقدار مورد نیاز |
آماده سازی: | ۶۰ دقیقه |
زمان پخت: | ۹۰ دقیقه |
مجموع زمان پخت: | ۱۲۰ دقیقه |
طرز پخت رول مرغ شکم پر
بعد از فیله کردن سینه مرغ، آنها را روی تخته کار با بیفتک کوب پهن کنید و با سیر، پیاز، زعفران، فلفل، نمک و ماست یا سس مایونز مریینت کنید و ۲ تا ۴ ساعت تو یخچال بزارید.
گوشت چرخ کرده را با پیاز و نمک و فلفل و زرد چوبه و کمی آرد ورز بدید و به صورت بیضی متوسط در بیارید و سرخ کنید و کنار بگذارید. (کوفته های آماده)
فیله مرغ را ار یخچال در بیاورید و روی تخته کار بگذارید و روی آن به ترتیب یک ورق پنیر ورقه ای گودا، کمی اسفناج، بعد کوفته های آماده و پنیر پیتزا و باز پنیر گودا بگذارید.
بعد آن را رول کنید و با خلال دندان فیکس کنید تا مواد از آن بیرون نریزد. البته من با دست آنقدر فشار دادم که مرغ ها چسبید بهم و به خلال دندان احتیاجی نشد.
بعد اول داخل آرد سفید بزنید بعد توی تخم مرغی که با فلفل سیاه و کاری مزه دارش کردید بزنید و بعد هم توی آرد سوخاری بغلطانید و بعد داخل روغن فراوان سرخ کنید.
من کنار رول مرغ شکم پر سیب زمینی پارمزان سرو کردم که خیلی عالی بود. میتونید سیب زمینی ساده واسه کنارش سرخ کنید.
طرز تهیه سیب زمینی پارمزان برای سرور کنار رول مرغ شکم پر
اول سیب زمینی کوچکی را با فرچه حسابی بشورید و بعد با پوست ورقه های نارک برش بزنید.
بعد توی یک کاسه روغن زیتون و پنیر پارمزان و پاپریکا یا ادویه لیمو فلفلی یا آویشن با فلفل سیاه و نمک بریزید و یکی یکی سیب زمینیها روتوش برنید طوری که هر دوطرفش آغشته بشه بعد کف سینی فر بچینید.
بزارید تو فر با آخرین درجه گرم شده یه ربع بماند بعد در بیارید و برشون گردونید و یه ربع هم از اون طرف توفر بزارید و باز دربیارید و روش باز هم پنیر پارمزان بپاشید و دوباره دوسه دقیقه تو فر بزارید و دربیارید.
آموزش تصویری تهیه رول مرغ شکم پر
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟