برند مشهور و جهانی سامسونگ یک ابرشرکت چند تابعیتی است که با مدیریتی کره ای در صنایع مختلفی مانند الکترونیک، پوشاک و … فعالیت می کند. شعار سامسونگ در اوایل دهه ۱۹۹۰ " اول کیفیت " بوده است، آن ها با بکار گیری بهترین مهندسین صنعت الکترونیک فناوری روز جهان را دچار دگرگونی ساختند. در ابتدای قرن بیست و یکم بود که سامسونگ به سمت تولید محصولات دیجیتال گامی بلند برداشت، گوشی های سامسونگ از جمله تولیدات مهم این برند در این دوران شناخته می شوند.
سامسونگ با طراحی گوشی های هوشمند خود در رده های مختلف قیمت و کیفیتی توانسته عنوان پر فروش ترین تلفن های همراه را نیز به خود اختصاص دهد. برند سامسونگ با استفاده از تکنولوژی های جدید در گوشی های خود و عرضه ی قطعات جانبی به دیگر برندها توانست در زمان کمی به یک قدرت بزرگ در زمینه موبایل و لوازم جانبی آن تبدیل شود.
گوشی سامسونگ یکی از پنج زیر شاخه ی اصلی سامسونگ است که بعد از سال ها گذراندن طرح های R&D در بخش الکترونیک و مخابرات توانست در سال 1986 اولین گوشی سامسونگ را که برای داخل اتومبیل بود را طراحی و روانه ی بازار سازد.
این مدل که SC-100 نام داشت به دلیل کیفیت پایین خیلی زود از رده خارج شد اما علی رغم این بدبیاری ها کی تائه لی ریئس سابق حوزه ی بی سیم سامسونگ دست از کار نکشید، آن ها با خرید نمونه های تلفن همراه موتورلا و تحقیق و توسعه بر روی آن توانستند در سال 1988 اولین گوشی سامسونگ دستی را در کره تولید کنند. با اینکه در ابتدای کار فروش این گوشی ها بسیار کم بود اما آن ها قصد عقب نشینی از تجارت موبایل را نداشتند.
محدودیت های کشور کره از نظر توپوگرافی موجب شد تا آن ها در سال 1993 به فکر طراحی و توسعه ی بخش آنتن دهی خود باشند، آن ها با طراحی و تقویت سیستم آنتن دهی گوشی سامسونگ دست به یک انقلاب بزرگ در این زمینه زدند، گوشی هایی با وسعت آنتن دهی بالا که برای هر منطقه ای مناسب بود. آن ها گوشی سامسونگ را همراه رقیب اصلی برند موتورلا می دانستند.
درست در ابتدای سال 1993 تیم توسعه و طراحی این برند توانست گوشی سامسونگ مدل SH-700 را در مراسمی رو نمایی کند، وزن این مدل نسبت به اولین گوشی های سامسونگ کاهش چشم گیری داشت، علاوه بر این بهبود عملکرد و قطعات آن به خوبی بررسی شده بود، طبق اعتقاد سامسونگ هر کالای بی کیفیتی باید سوزانده شود، آن ها در همین سال 15 میلیارد دلار از گوشی های دارای نقص خود را سوزاندند تا نشان دهند غرور یک برند به کیفیت آن بستگی دارد.
در ماه های آخر سال 1994 مدل جدید SH-770 به بازار عرضه شد آن ها با طراحی بهتر توانستند در مرکز توجه مشتریان قرار گیرند. گوشی سامسونگ با آنتن دهی فوق العاده ی خود توانست گوی رقابت را از بزرگ ترین تولید کننده ی موبایل در آن زمان یعنی موتورلا برباید آن هم فقط با کیفیتی بهتر و بیشتر.
اولین گوشی سامسونگ با تکنولوژی CDMA مدل SCH-100 نام داشت که در سال 1996 ساخته شد، این گوشی بسیار سبک و باریک بود و می توانست تماس صوتی شفاف تری را نسبت به مدل های دیگر ارائه دهد، سامسوسنگ با همکاری KTFreetel و Hansol توانست اولین گوشی سامسونگ با تکنولوژی PCS را روانه ی بازار کند، SCH-1100 با خلاقیت در طراحی و بدنه ای سبک همراه با طول عمر باتری همراه بود و می توانست طول موج های کوتاه صدا را نیز تحلیل و بازپخش کند. در سال 1998 گوشی سامسونگ در کشورهایی مانند برزیل ، هنگ کنگ و آمریکای لاتین تولید می شد.
اولین گوشی سامسونگ با تکنولوژی GSM مدل SGH-100 بود که نتوانست آنچنان که باید در مقابل حریف های قدر خود از مدل های مختلف نوکیا و موتورلا دوام بیاورد، آن هم فقط به دلیل طراحی ضعیف تر نسبت به رقبا. در سال 1998 مدل SGH-600 با بهره گیری از عملکرد کم مصرف توانست موفقیت های زیادی را بدست آورد. تیم تحقیق و توسعه ی سامسونگ با بهره گیری از بازار جهانی و سلایق مردم توانستند در سال 2004 اولین گوشی نسل جدید سامسونگ را در هند معرفی کنند.
اولین گوشی سامسونگ که مجهز به یک سیستم عامل خاص یعنی اندروید بود مدل GT-I7500 نام داشت، که در اواسط سال 2009 به بازار عرضه شد که بعد از آن مدل پیشرفته تر i5700 نیز طراحی و ساخته شد. سری گلکسی گوشی سامسونگ
این سری از تلفن های همراه که به تلفن های هوشمند نیز نامیده می شوند از نرم افزارهای مدیریتی خود سامسونگ بهره می برند، در کنار این ها نرم افزارهای کاربردی مانند Gmial ، GPS و ... نیز بر روی این تلفن های هوشمند قابل دسترسی هستند. سری گلکسی گوشی سامسونگ دارای چهار باند GSM است علاوه بر این اولین سری گلکسی دارای دوربینی 5 مگاپیکسلی بود.
سری ای گوشی سامسونگ
سری ای گوشی سامسونگ جز میان رده های این برند شناخته می شود، هدف از تولید این نوع میان رده ها توسط سامسونگ این است که هر کس با هر بودجه ای بتواند یک گوشی سامسونگ کارآمد داشته باشد. خط تولید این سری از گوشی های سامسونگ با توجه به رویکرد آن ها بسیار پر رونق و شلوغ بکار خود ادامه می دهد، اولین گوشی سری ای سامسونگ گلکسی، Samsung Galaxy Alpha (SM-G850x) بود که در سال 2014 معرفی شد.
این تلفن هوشمند برای اولین بار از تراشه ی Exynos 5430. بهره می برد. آخرین محصولات سری ای گوشی سامسونگ در سال 2019 رونمایی شدند که از مهم ترین آن ها می توان به گلکسی ای 10 و گلکسی ای 40 اشاره کرد. قیمت گوشی سامسونگ در این سری با توجه به نوع کارکرد بسیار معقول و بصرفه است.
Galaxy Alpha (SM-G850x)
صفحه نمایش لمسی خازنی Super AMOLED پردازنده Exynos 5 Octa 5430 سیستم عامل اندروید کیت کت 4.4 رم : 2 گیگابایت
گلکسی ای 40
صفحه نمایش: پنل Super AMOLED با اندازه ۵٫۹ اینچ پردازنده Exynos 7885 امتیاز بنچمارک آنتوتو: ۱۱۵۰۰۰ باتری: ۳۱۰۰ میلی آمپر سری اس گوشی سامسونگ
ابتدایی ترین گوشی سری S سامسونگ در سال 2010 روانه ی بازار شد، صفحه نمایش سوپر امولد در کنار دوربین 5 مگاپیکسلی و اندروید 2.1 از مشخصه های بارز این سری بود. از سال 2010 تا به امروز به فاصله ی یک سال یکبار مدل جدید از سری S سامسونگ به بازار عرضه می شود که آخرین آن ها S10 plus است. این گوشی سامسونگ دارای دو دوربین 16 و 12 پیکسلی است و از اندروید 9.0 نیز پشتیبانی می کند.
گلکسی S10 plus تاریخ عرضه : 2019 صفحه نمایش : 6.4 اینچ رزولوشن :3040 × 1440 پیکسل حافظه داخلی :1 ترابایت رم :12 گیگابایت دوربین :دو عدد دوربین 12 مگاپیکسلی به همراه یک دوربین 16 مگاپیکسلی در قاب پشتی اندروید :9.0 پای باتری :4100 میلی آمپر ساعت سری نوت گوشی سامسونگ
این سری از گوشی های سامسونگ که مجموعه از قدرتمند از فبلت های مبتنی بر اندروید هستند توسط بخش سامسونگ الکترونیک طراحی و عرضه شده اند. این گوشی های خوش دست و خوش سیما با قلم های حساس به فشار Wacom به دست مشتریان می رسند که دارای برنامه های طراحی و نقاشی و به اصطلاح scrapbooking هایی هستند که به کاربر امکان استفاده ی بیشتر از تمام صفحه را می دهد.
سری نوت گوشی سامسونگ هر ساله با صفحه های بزرگ و رزولوشن بالا طراحی و ساخته می شوند که به عنوان پرچمدار سامسونگ نیز شناخته خواهند شد. اولین گوشی نوت سامسونگ با به اسم note به بازار عرضه شد. این محصول در سال 2011 با صفحه ی 5.3 اینچی رونمایی شد که برای یک تلفن هوشمند تا آن زمان واقعا بزرگ قلمداد می شد. نسخه ی پیشرفته تر این نوت اولیه در سال 2012 با تکنولوژی LTE توانست فروش بسیاری را برای سامسونگ به ارمغان آورد.
آخرین پرچم دار سامسونگ از سری نوت آن، گلکسی نوت 10 پلاس است که با سه دوربین عرضه شده است، دو دوربین 12 مگاپیکسلی و یک دوربین 16 مگاپیکسلی، طراحی فوق العاده و کارآمد این مدل بعلاوه ی صفحه نمایش 6.4 اینچی سامسونگ را به یکی از مدعیان پر فروش این روزهای تلفن های هوشمند تبدیل کرده است. قیمت گوشی سامسونگ سری گلکسی نوت با توجه به پرچمدار بودن در حال حاضر جز گران ترین در بین دیگر برندها شناخته می شود.
گلکسی note دوربین : 8 مگاپیکسل پردازنده : دوهسته ای 1.4GHz ARM Cortex-A9 processor, Mali-400MP GPU, Exynos chipset صفحه نمایش لمسی خازنی Super AMOLED,
مثل هر محصول دیگری وقتی فاکتورهای کاربردی افزایش می یابد و یا ضریب امنیت در آن بالا می رود نمودار پر شیبی از قیمت را می بینیم. در گوشی سامسونگ نیز بسته به کاربرد، سال تولید، نوع صفحه نمایشگر، پردازنده، امکاناتی از قبیل حسگرهای پشت و جلوی اثر انگشت، دوربین های تکی یا چندگانه قیمت این گوشی ها نیز دچار نوسان می شود. قیمت گوشی سامسونگ با توجه به اینکه می توانید از بین میان رده های قوی یک مدل خوش ساخت با کاربردهای مختلف تهیه کنید کاملا معقول و به صرفه است. راهنمای خرید گوشی سامسونگ
می توان به جرئت گفت سامسونگ جز برندهایی است که در هر سن و با هر کاربردی می توانید یکی از آن ها را در دست داشته باشید، برای کاربران حرفه ای و کسانی که به نوعی با گوشی خود کار و بیزینس انجام می دهند مدل های پرچم دار با امکاناتی از قبیل دوربین های چندگانه به علاوه ی پردازنده ی قوی تر ارائه شده است.
عده ای دیگر در صنعت الکترونیک به گیمرها مشهور هستند که به دنبال گوشی هوشمندی با رم و پردازنده ی بالاتر هستند. در کنار این ها عده ای کاربر معمولی محسوب می شوند که برای رفع نیازهای روزانه و تفریح به یک گوشی سامسونگ احتیاج دارند. میان رده های ضعیف تا قدرتمند گوشی سامسونگ نیز برای این دسته از افراد طراحی و ساخته شده اند. در خرید انواع گوشی سامسونگ باید به ضمانت، گارانتی و آک بودن آن توجه کنید. پر فروش ترین مدل های گوشی سامسونگ
سامسونگ گلکسی آ ۵۰ (Samsung Galaxy A۵۰)
سامسونگ گلکسی اس ۱۰ پلاس ( Samsung Galaxy S۱۰plus) سامسونگ گلکسی ام ۲۰ (Samsung Galaxy M۲۰) سامسونگ گلکسی ام ۳۰ (Samsung Galaxy M۳۰) سامسونگ گلکسی آ ۷ (Samsung Galaxy A۷۰) سامسونگ گلکسی اس ۱۰ (Samsung Galaxy S۱۰) سامسونگ گلکسی آ ۳۰ ( Samsung Galaxy A۳۰) سامسونگ گلکسی آ ۸۰ (Samsung Galaxy A۸۰) سامسونگ گلکسی اس ۱۰ ای (Samsung Galaxy S۱۰e)