تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
چهارشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۲
بازدید
141 نفر
جواب این سوال : فاسد
غذای فاسد شدنی چیست؟
طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، غذاهای فاسد شدنی فاسد، پوسیده یا خطرناک می شوند، مگر اینکه آنها را در دمای 40 درجه فارنهایت (4 درجه سانتیگراد) در یخچال قرار دهید یا در دمای 0 درجه فارنهایت (17- درجه سانتیگراد) یا فریز کنید.
نمونه هایی از غذاهای فاسد شدنی عبارتند از:
گوشت
طیور
ماهی
تخم مرغ
محصولات لبنی
باقی مانده غذای پخته شده
هر میوه یا سبزی که بریده یا خرد شده باشد
میوه ها و سبزیجات تازه نیز فاسد شدنی در نظر گرفته می شوند، زیرا تعداد بسیار کمی از آنها را می توان برای مدت طولانی در دمای اتاق نگهداری کرد. بیشتر محصولات از چند روز تا چند هفته دوام خواهند داشت و باید در یخچال نگهداری شوند.
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟