تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
68 نفر
موجور کدو و هویج غذای ترکیه ای خوشمزه و سریع
موجور کدو و هویج یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ترکیه است که در هر سه وعده شام، ناهار و پیش غذا و هم چنین به عنوان سحری و افطاری ماه رمضان می توان سرو نمود.
زمان آماده سازی مواد اولیه آن حدودا ۱۵ دقیقه و زمان پخت آن حدود ۳۰ دقیقه است.
مواد لازم برای تهیه موجور کدو و هویج
کدو متوسط ۲ عدد
هویج متوسط ۲ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
۱ لیوان پنیر لور
تخم مرغ ۲ عدد
روغن زیتون یا مایع ۴ قاشق سوپ خوری
آرد ۵ قاشق سوپ خوری سر پر
بکینگ پودر ۱ پاکت (۱۰ گرم یا ۲.۵ قاشق چای خوری)
شوید ریز خرد شده حدود ۱۵ ساقه
نصف بسته جعفری ریز خرد شده حدود ۱۵ ساقه
نمک به میزان دلخواه
فلفل سیاه به میزان دلخواه
کنجد به دلخواه
طرز تهیه موجور کدو و هویج
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و هم بزنید. روغن زیتون را به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید.
کدو ، هویج و پیاز را رنده کرده و آب آنها را خوب بگیرید. سپس به مخلوط تخم مرغ و روغن اضافه کنید.
جعفری و شوید ریز خرد شده ، پنیر ، آرد ، بکینگ پودر ، نمک و فلفل سیاه را افزوده و هم بزنید.
مواد را داخل قالب چرب شده ریخته و با لیسک صاف کنید.
در صورت تمایل روی مواد کنجد بپاشید. قالب را در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بگذارید و تا وقتی که سرخ شود بپزید.
سپس با دورچین دلخواه سرو کنید.
نکات
پنیر لور نوعی پنیر که کم نمک و کم چربی است، از پنیرهای کم نمک صبحانه هم میتوانید استفاده کنید.
با پنیر پیتزای رنده شده هم می توانید درست کنید.
موجور کدو و هویج را می توانید با ادویه ها طعم دار کنید.
من ظرف پیرکس مربع سایز بزرگ استفاده کردم.
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟