تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
40 نفر
نرگسی اسفناج قالبی غذایی شیک و خوشمزه
نرگسی اسفناج قالبی یکی از غذاهای بسیار سریع و راحت و در عین حال خوشمزه و مقویه. پخت این غذا خیلی راحته و به عنوان غذای دانشجویی یا مجردی گزینه مناسبیه.
خواص اسفناج بسیار گسترده و بی شماره اما در اننتهای دستور پخت برخی از اونها را آوردیم تا با فواید این سبزی پر خاصیت بیشتر آشنا بشید.
طرز تهیه نرگسی اسفناج قالبی
با پخت نرگسی اسفناج قالبی از خواص اسفناج به شکل غذایی خوشمزه بهره مند بشین.
مواد لازم
اسفناج پاک شده وخورد شده. ۴۰۰ گرم
تخم مرغ. ۳ عدد
بیکینگ پودر. ۱ قاشق چایخوری
پیاز عسلی. ۱ عدد متوسط
سیر رنده شده. ۳ حبه بزرگ
آرد. ۱ قاشق غذاخوری سرپر
نعنا خشک پودر شده. ۱.۲ قاشق چایخوری
گردو و قارچ اسلایس شده. مقداری برای تزئین
نمک فلفل زردچوبه. به میزان لازم
طرز پخت نرگسی اسفناج قالبی
اول اسفناج رو به مدت ۵ دقیقه می پزید تا آبش حسابی کشیده بشه.
بعد همه مواد (بجز قارچ و تخم مرغ و آرد ) را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا چند تفت بخوره.
سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید یکم خنک بشه . دونه دونه تخم مرغ ها و بعد آرد و ادویه ها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
بعد قالب کاغذی یا فلزی را حسابی چرب کرده و از مواد را به اندازه دو سوم قالب بریزید. روی مواد یه برش قارچ حلقه حلقه شده یا گردو میگذارید.
قالب ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا به مدت بیست الی ۳۰ دقیقه بپزد.
بعد از کمی خنک شدن دور قالب را با چاقو آزاد کرده تا نرگسی اسفناج قالبی براحتی از قالب جدا شود.
برخی خواص اسفناج
مضرات اسفناج
اسفناج بعلت داشتن اگزالات، برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ های کلیه و مثانه مناسب نیست.
ضمنا افرادی که سرد مزاج هستند، باید اسفناج را با ادویه های گرم نظیر فلفل، دارچین، زنجبیل و هل میل نمایند.
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟