تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
18 نفر
نکاتی برای خوشمزه درست کردن زرشک پلو با مرغ
در این بخش میخواهیم نکاتی را برای خوشمزه درست کردن زرشک پلو با مرغ zereshk polo – epersianfood توضیح دهیم.
نکاتی در مورد “زرشک “در زرشک پلو
زرشک در همه ی آشپزخانه های ایرانی وجود دارد .علاوه بر طعم و مزه ی بسیار خوبی که به غذا میدهد ، دارای مواد طبیعی گیاهی و مغزی است که برای سلامتی انسان بسیار مفید است.
به دلیل ترش بودن زرشک معمولا آن را با قند یا شکر مخلوط میکنند تا مزه ی آن کمی شیرین شود .مثلا در زرشک پلو ، زرشک ها را با کمی روغن ، آب ، شکر و زعفران مخلوط میکنیم و چند دقیقه این مخلوط را حرارت میدهیم تا کمی تیره و براق شوند .توجه داشته باشید که نباید این مواد را زیاد از حد روی حرارت نگه دارید چون زرشک ها سیاه میشوند و مزه ی تلخی به غذا میدهند و به دندان می چسبند.
زعفرانی که میخواهید استفاده کنید را باید کاملا پودر کنید .از زعفران زیادی استفاده نکنید . میتوانید یک تکه یخ درون یک فنجان قرار دهید و کمی زعفران مثلا ۴/۱ قاشق سوپ خوری زعفران پودر شده را روی یخ بریزید و ان را در دمای اتاق بگذارید و اجازه دهید تا یخ به طور کامل ذوب شود و زعفران در آن حل شود. زمانی که رنگ مایع نارنجی شد زعفران شما آماده است .
بعد از اینکه برنج پخته شد میتوانید برای تزئین برنج خود مقداری از برنج را بردارید و با کمی زعفران مخلوط کنید و روی باقی برنج ها بریزید . همچنین میتوانید برای طعم بهتر از کره روی برنج خود استفاده کنید .
انواع ته دیگ برای زرشک پلو
انواع ته دیگ :ته دیگ های متفاوتی بر اساس سلیقه و ذائقه ی افراد وجود دارند. بعضی در ته قابلمه ی خود از نان استفاده میکنند اما بعضی ها تنها برنج و مقداری زعفران را ترجیح میدهند. حتی میتوان به ته دیگ سبزیجاتی نظیر گشنیز و جعفری هم اضافه کرد . اضافه کردن چند قاشق ماست و زعفران به ته دیگ میتواند آن را خوشمزه تر کند . و یا میتوان به جای استفاده از نان یا برنج تنها از ورقه های نازک سیب زمینی برای ته دیگ استفاده کرد .
مواد لازم برای ته دیگ ماست و زعفران :
طرز تهیه
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟