جم نما
    • 🏠 صفحه اصلی
    • 🎭 سرگرمی ها
    • 🎧 موسیقی ها
    • 🔬 مقاله و تحقیق
    • 📰 عناوین اخبار
    • ✍️ انتقاد و پیشنهاد
    1. 🏠صفحه اصلی
    2. 🎭 سرگرمی
    3. نکاتی برای خوشمزه درست کردن زرشک پلو با مرغ

    نکاتی برای خوشمزه درست کردن زرشک پلو با مرغ

    نکاتی برای خوشمزه درست کردن زرشک پلو با مرغ
    امتیاز دهید ★★★★★ رتبه 5 از 5

    تعداد نظرات

    0 دیدگاه

    تعداد لایک

    5 پسندیدن

    تاریخ انتشار

    سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲

    بازدید

    51 نفر

    نکاتی برای خوشمزه درست کردن زرشک پلو با مرغ

    نکاتی برای خوشمزه درست کردن زرشک پلو با مرغ

    در این بخش میخواهیم نکاتی را برای خوشمزه درست کردن زرشک پلو با مرغ zereshk polo – epersianfood توضیح دهیم.

  • توصیه میشود برنج را از شب قبل از پخت در آب خیس کنید .
  • از قابلمه ی مناسب استفاده کنید . بهتر است از قابلمه ی نچسب استفاده کنید تا ته دیگ به خوبی از قابلمه جدا شود و چسبنده یا نرم نشود .
  • باید ته قابلمه کاملا با روغن گیاهی یا روغن مایع چرب شود. اگر روغن به اندازه ی کافی نباشد ته دیگ خوب نمی شود.
  • روی درب قابلمه باید حوله یا پارچه ی مناسب و مخصوص قرار داده شود. چون بعد از شروع بخار این پارچه بخار را به خود جذب میکند تا به برنج نفوذ نکند .
  • میتوان برنج پخته شده را تا ۳ روز در یخچال نگه داری کرد اما بهتر است ته دیگ به سرعت سرو شود .
  • نکاتی در مورد “زرشک “در زرشک پلو

    زرشک در همه ی آشپزخانه های ایرانی وجود دارد .علاوه بر طعم و مزه ی بسیار خوبی که به غذا میدهد ، دارای مواد طبیعی گیاهی و مغزی است که برای سلامتی انسان بسیار مفید است.

    به دلیل ترش بودن زرشک معمولا آن را با قند یا شکر مخلوط میکنند تا مزه ی آن کمی شیرین شود .مثلا در زرشک پلو ، زرشک ها را با کمی روغن ، آب ، شکر و زعفران مخلوط میکنیم و چند دقیقه این مخلوط را حرارت میدهیم تا کمی تیره و براق شوند .توجه داشته باشید که نباید این مواد را زیاد از حد روی حرارت نگه دارید چون زرشک ها سیاه میشوند و مزه ی تلخی به غذا میدهند و به دندان می چسبند.

    زعفرانی که میخواهید استفاده کنید را باید کاملا پودر کنید .از زعفران زیادی استفاده نکنید . میتوانید یک تکه یخ درون یک فنجان قرار دهید و کمی زعفران مثلا ۴/۱ قاشق سوپ خوری زعفران پودر شده را روی یخ بریزید و ان را در دمای اتاق بگذارید و اجازه دهید تا یخ به طور کامل ذوب شود و زعفران در آن حل شود. زمانی که رنگ مایع نارنجی شد زعفران شما آماده است .

    بعد از اینکه برنج پخته شد میتوانید برای تزئین برنج خود مقداری از برنج را بردارید و با کمی زعفران مخلوط کنید و روی باقی برنج ها بریزید . همچنین میتوانید برای طعم بهتر از کره روی برنج خود استفاده کنید .

    انواع ته دیگ برای زرشک پلو

    انواع ته دیگ :ته دیگ های متفاوتی بر اساس سلیقه و ذائقه ی افراد وجود دارند. بعضی در ته قابلمه ی خود از نان استفاده میکنند اما بعضی ها تنها برنج و مقداری زعفران را ترجیح میدهند. حتی میتوان به ته دیگ سبزیجاتی نظیر گشنیز و جعفری هم اضافه کرد . اضافه کردن چند قاشق ماست و زعفران به ته دیگ میتواند آن را خوشمزه تر کند . و یا میتوان به جای استفاده از نان یا برنج تنها از ورقه های نازک سیب زمینی برای ته دیگ استفاده کرد .

    مواد لازم برای ته دیگ ماست و زعفران :

  • ۳ فنجان برنج پخته نشده .
  • ۲ قاشق غذاخوری نمک به صورت جداگانه
  • زعفران
  • ۱ کاسه ماست
  • کره
  • طرز تهیه

  • برنج ها را در یک کاسه ی بزرگ بریزید وروی آن آب و ۱ قاشق غذاخوری نمک بریزید و بگذارید به مدت ۱ ساعت برنج ها در اب باقی بماند .بعد از یک ساعت اب باقی مانده را خالی کنید .
  • در همین حال در یک کاسه ی متوسط مقداری زعفران را با اب مخلوط کنید و اجازه دهید ده دقیقه زمان بگذرد .
  • نصف قاشق غذاخوری نمک و مقداری کره ی ذوب شده را در کاسه ی ماست بریزید و خوب هم بزنید .
  • برنجی که خیس کرده اید را ۵ دقیقه در اب جوش بریزید تا نرم شود .سپس برنج را ابکش کنید و به مخلوط ماست اضافه کنید . زعفران را نیز به این مخلوط اضافه کنید و به ارامی هم بزنید .
  • مخلوط برنج و ماست و زعفران را در ته قابلمه بریزید و باقی برنج ها را روی آن بریزید و کره ی باقی مانده را روی برنج بریزید. در ابتدا شعله ی گاز را به مدت ۴ یا ۵ دقیقه زیاد کنید تا ته دیگ به خوبی طلایی و برشته شود و بعد از ان حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۴۰ دقیقه روی گاز بماند .

  • ارائه شده توسط : حسین ایزدی

    در وب سایت : جم نما

    ثبت دیدگاه برای این مطلب
    نظرات شما عزیزان
    هیچ نظری برای این پست ارسال نشده است
    نظرسنجی

    به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟

    مطالب پیشنهادی مشابه
    آن چیست که گردن دارد اما سر ندارد دست دارد اما پا ندارد
    آن چیست که گردن دارد اما سر ندارد دست دارد اما پا ندارد دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ و بازدید : 59,657نفر
    میلف چیست
    میلف چیست شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ و بازدید : 55,711نفر
    نماز اخرین چهارشنبه ماه صفر برای خانه دار شدن
    نماز اخرین چهارشنبه ماه صفر برای خانه دار شدن دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 54,106نفر
    انواع زاویه کلاس سوم
    انواع زاویه کلاس سوم دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ و بازدید : 46,322نفر
    نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند معنی
    نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند معنی چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ و بازدید : 41,510نفر
    چطور عروس هلندی را دستی کنیم
    چطور عروس هلندی را دستی کنیم شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 39,401نفر
    معنی و هم خانواده و متضاد ستایش فارسی ششم
    معنی و هم خانواده و متضاد ستایش فارسی ششم شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ و بازدید : 35,580نفر
    تفاوت نماز فرادا و جماعت
    تفاوت نماز فرادا و جماعت شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ و بازدید : 33,992نفر
    عاقبت فرزندان احمد شاه قاجار
    عاقبت فرزندان احمد شاه قاجار شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۲ و بازدید : 30,990نفر
    چاپلین شکلاتی چیست
    چاپلین شکلاتی چیست جمعه ۱۰ شهریور ۱۴۰۲ و بازدید : 30,633نفر
    برچسب ها
    آمار جم نما
    تعداد گنجینه مطالب : 18,405 پست لایک کننده : 38,660 نفر تعداد لایک ثبت شده : 153,615 نفر مطالب محبوب بالای 10 لایک : 1,390 پست مطالب بالای هزار بازدید : 1,588 پست نظرات ثبت شده شما عزیزان : 5,830 نظر بازدید کل : 14.064M نفر

    © All Rights Reserved by:GemNamaGroup

    2019-2025