ماکارونی یک غذای خوشمزه ایرانی است که معمولاً پختن آن بسیار آسان است . این یک غذای راحت محبوب برای پخت و پز روزمره است و مورد علاقه بسیاری ، به ویژه کودکان است. احتمالا شما که تا اینجا آمده اید در دوران رژیم لاغری به سر می برید و به ماکارانی علاقه دارید. کالری ماکارونی بالا است و به علت نشاسته ایی که در آن وجود دارد باعث افزایش وزن می شود. میخوای هر غذایی که دوست داری، بخوری و بازم لاغر شی؟'' همین الان اپلیکیشن مینت رو نصب کن تا بتونی ماهی ۵ کیلوگرم بدون محدودیت غذایی، کم کنی''
بسیاری از دستور العمل های اصلی پخت ماکارونی معمولاً در ایران یکی است و فقط سس انتخابی در پخت آن متفاوت است. امروزه تقریباً در هر رستورانی می توانید ماکارونی با سس آلفردو یا پستو را پیدا کنید که اصطلاحا به آن پاستا پنه آلفردو نیز گفته می شود. اما روش سنتی که ایرانی ها با اسپاگتی غذا درست می کنند کاملاً متفاوت است. ما به این غذا ماکارونی می گوییم . این نزدیکترین به اسپاگتی بولونی است اما با تغییرات و تفاوت اساسی است.
ایرانی ها معمولاً ماکارونی را با اسپاگتی درست می کنند اما می توان آن را با هر شکل دیگری از ماکارونی تهیه کرد.
ماکارونی یک غذای راحت است و معمولاً وقتی عجله دارید می توانید آن را درست کنید. این یکی از اولین غذاهایی است که هر کسی که تازه آشپزی را شروع کرده است سعی میکند آن را درست کند.
ایرانی ها با ماکارونی سس گوجه فرنگی (کالری انواع سس) می خورند و بسیار هم خوشمزه است. ماکارونی را می توانید با سالاد ، سبزیجات ترشی یا حتی ماست در کنار آن سرو کنید. ارزش غذایی و کالری ماکارونی (115 گرم):
سس ماکارونی معمولاً با گوشت چرخ کرده گاو و رب گوجه فرنگی وپیاز تهیه می شود. قارچ و فلفل دلمه ای را نیز می توانید اضافه کنید.برای گیاهخواران (رژیم لاغری گیاه خواری) ، ماکارانی را می توان به جای گوشت گاو با سویا تهیه کرد. Pasta-sauce
سس ماکارانی ته دیگ ماکارونی
یکی از رایج ترین تکنیک ها در غذاهای ایرانی ته دیگ خوشمزه است. در نتیجه ته دیگ یکی از عضوهای جدا نشدنی در آشپزی ایرانی است. هیجان انگیزترین موضوع در مورد ماکارانی ایرانی ته دیگ است. برای ته دیگ از نان یا سیب زمینی استفاده میشود که در انتهای قابلمه قرار می گیرد و در حین آماده شدن غذا سرخ می شود. The-bottom-of-the-pasta-pot
ته دیگ ماکارونی چگونه ماکارونی درست کنیم؟
ابتدا باید سس را درست کنید. برای تهیه سس پیاز خرد شده را تفت دهید.گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و بگذارید مدتی بپزد. سپس ادویه دلخواه را اضافه کنید.زردچوبه در آشپزی خیلی ضروری است.مرحله ی بعدی این است که رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و اجازه دهید سس بپزد.در حالی که سس در حال آماده شدن است ، مقداری آب را بجوشانید و ماکارانی را اضافه کنید. به مدت 7 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که کامل بپزد سپس ماکارانی را آبکش کنید.
مقداری روغن در ته قابلمه بریزید و نان لواش یا سیب زمینی ورقه شده را برای ته دیگ بگذارید. سپس مقداری از ماکارانی و سپس یک لایه سس را به آن اضافه کنید و این کار را تا زمان اتمام مواد ادامه دهید.درب قابلمه را بگذارید و بگذارید غذا به مدت 45 دقیقه بپزد.ماکارونی شما آماده است. Nutritional-value-and-calories-of-pasta