تعداد نظرات
0 دیدگاه
تعداد لایک
5 پسندیدن
تاریخ انتشار
سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲
بازدید
33 نفر
کوفته کدو و نخود؛ غذای خوشمزه بدون گوشت و رژیمی
کوفته کدو و نخود یک غذای گیاهی خوش طعم و لذید است که در وعده های شام و ناهار یا به عنوان پیش غذا می توان سرو نمود. بهتر است این غذا را با ماست میل کنید.
مواد لازم برای تهیه کوفته کدو و نخود
کدوی متوسط | ۳ عدد (حدود نیم کیلو) |
نخود پخته | ۲ لیوان |
آرد | ۱ لیوان |
سیر | ۱ حبه |
فلفل سبز | ۱ عدد |
فلفل کاپیا (فلفل قرمز ترکیه ای) | ۱ عدد |
شوید خرد شده | حدود یک مشت |
نمک | یک و نیم قاشق مرباخوری |
فلفل سیاه | یک قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | یک قاشق چای خوری |
پودر زیره | یک قاشق چای خوری |
روغن مایع برای سرخ کردن | به میزان لازم |
آماده سازی: | ۶۵ دقیقه |
زمان پخت: | ۱۵ دقیقه |
مجموع زمان پخت: | ۸۰ دقیقه |
طرز تهیه کوفته کدو و نخود
کدوها را شسته و رنده کنید. آب کدو را گرفته و در ظرفی بریزید.
نخود پخته شده و سیر را در مخلوط کن یا غذا ساز ریخته و پوره کنید.
پوره نخود و سیر را روی کدوها ریخته، سبزیجات و ادویه ها را اضافه کنید.
آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید.
زمانی که مواد قابل فرم دادن شد، دیگر آرد نریزید.
کف ظرفی را سلفون بکشید.
دستهایتان را کمی چرب کرده و به اندازه نارنگی از مواد بردارید و فرم دهید.
کوفته ها را روی ظرف چیده و به مدت ۱۵ دقیق در فریزر بگذارید.
سپس از فریزر خارج کرده و در روغن داغ سرخ کنید.
بهتر است ظرف گودی برای سرخ کردن انتخاب کنید تا کوفته ها در روغن شناور شوند.
طرز تهیه کوفته تبریزی مجلسی برای ۵ نفر با چاشنی مخصوص
کوفته تبریزی یکی از غذاهای بومی و سنتی استان آذربایجان شرقی، شهرستان تبریز است که …
وقتی کوفته ها در حال سرخ شدن هستند با خلال دندان چند جایش را سوراخ کنید تا بهتر پخته شوند.
کوفته های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیشان برود.
در ظرف سرو بچینید و به دلخواه تزیین کنید.
نوش جان
ارائه شده توسط : حسین ایزدی
در وب سایت : جم نما
به نظرتان بیشتر چه محتوای در جــم نـما منتشر شود؟